ظروف چینی

تاریخچه ظروف چینی،انواع ظروف چینی در جهان

ظروف چینی

تاریخچه ظروف چینی،انواع ظروف چینی در جهان

طریقه ساخت ظروف چینی

وقتی رنگ و لعاب بر سفال ساخته شده بنشیند چینی نام می گیرد. مواد اولیه تولید ظروف چینی شامل خاک کانولن سیلیس و فلوسپات می باشد که این مواد اولیه با فرمول خاص ترکیب می شود و خمیری تشکیل می شود که به این خمیر کالباس می گویند. این کالباس در قسمت فرم فرآیندی طی می کند و با استفاده از دستگاههای فرم به ظروف تبدیل می شود.

در  روش دوم دوغاب در قالب ریخته می شود. سپس در مرحله بعد بمدت یک روز می ماند و بعد از اینکه خمیر دلخواه شکل گرفته پوشیده از رنگ و لعاب شد در کوره قرار می گیرد و ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ درجه حرارت، پخته می شود سپس نمونه هایی از عکس برگردان بر روی ظروف چسبانده می شود و دوباره وارد کوره می شود. در ایران  صنعت چینی ۴۰ سال سابقه دارد و ۱۸ کارگاه تولید چینی در کشور وجود دارد. در جهان حدود ۲۰۰۰۰۰۰ تن چینی توید می شود و ایران با تولید ۸۵۰۰۰ تن چینی دومین کشور تولید کننده ظروف چینی در دنیاست.


مطالب مرتبط :
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.